Χαράς Ευαγγέλια για τον υγρό στίβο

2009.

Βαριέσαι.. Είσαι σπίτι και δεν ξέρεις τι να κάνεις…

Ξαφνικά κάνοντας ζάπιν’ στην τηλεόραση πέφτεις πάνω σε κάποια διοργανωση υγρού στίβου για την οποία η ΕΤ1 δεν έχει φροντίσει να κάνει καμιά απολύτως διαφήμιση. Ένα χαμόγελο αρχίζει και διαγράφεται στο πρόσωπό σου. Ευκαιρία να δεις κάτι το οποίο μόνο σε βιβλία ανατομίας, σε περιοδικά και σε μεταμεσονύκτιες προβολές βλέπεις τον τελευταίο καιρό. Και εκεί που οι κολυμβητές σκάνε μύτη στην πισίνα, το χαμόγελο παγώνει. Ένα δάκρυ κυλάει, μια μούτζα, ένα όχι γαμώ το μου και μια κατάρα ξεστομίζονται ενάντια στη ΝΙΚΕ. Γιατί; Μα φυσικά γιατί όλα τα γυμνασμένα αγόρια με τις μεγάλες πλάτες που μπορούν να προσφέρουν μια ζεστή αγκαλία σε κάθε γυναίκα φοράνε τα απαίσια ολόσωμα μαγιώ που πλέον τους κάνουν να μοιάζουν με τα θήλεα που συμμετέχουν στους αντίστοιχους αγώνες. Πάει, χάθηκε η ευκαιρία να περάσεις δημιουργικά την ώρα σου…

Michael Phelps Past

2010.

Βαριέσαι για άλλη μια φορά. Σεξ έχεις να κάνεις αιώνες, οπότε τι άλλο να κάνεις; Ανοίγεις και πάλι την τιβι και ως εκθαύματος πέφτεις πάλι σε αγώνες υγρού στίβου. Όλα είναι ίδια. Ο εκφωνητής, η ΕΤ1… Οι αθλητές μπάινουν και πριν έρθει η απογοήτευση, τα ολόσωμα μαγιώ έχουν εξαφανιστεί. Τη θέση τους πήραν καυτά μικροσκοπικά speedos που όλοι αγαπάμε να βλέπουμε σε σμιλεμένα από τη βροχή και το αγιάζι κορμιά.

Επιστημονική φαντασία θα μου πεις. Σταματά να πουλάς όνειρα θα μου φωνάξεις. Αλλά έχεις άδικο φίλε ξαναμμένε και υδατοκαψουρεμένε αναγνώστη.

Η Διεθνής επιτροπή αγώνων υγρού στίβου απαγόρευσε δια παντώς από το 2010 όλα τα ολόσωμα μαγιώ για τα αγοράκια. Αλλοιώνουν λόγω της δομής τους τα αποτελέσματα και αποτελούν βιομηχανικό ντόπιν για τους αθλητές αποφάνθηκε η αρμόδια επιτροπή.

Να αγιάσει το στόμα της. Επιτέλους οι στιγμές ξενέρας γίνονται παρελθόν. Θα βιώνουμε όλοι συχνότερα το μεγαλείο του πόλο και των καταδύσεων.

Χαράς Ευαγγέλια, τι άλλο να πω; Μα ναι, Καλή μας διασκέδαση!Michael Phelps now on

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s